Sådan Tjener Du Penge-blogging

Følg instruktionerne i vores trinvis vejledning om, hvordan du starter en blog, der hjælper dig med at komme i gang på mindre end 30 minutter. Dette er, hvad jeg gjorde, og det er en fantastisk måde for begyndere, der ikke allerede gør tilknyttet indkomst, til hurtigt at udnytte indhold, de allerede har for at komme i gang. Han sagde, ”Vores bedste kunder er de mennesker, der tror, ​​de kan ordne det selv. Opret et online kursus eller et medlemssted for dine læsere. Det er vanskeligt at benægte os ”ting”, når vi har penge eller kredit til at købe det.

Men ved du hvad der ville gøre det endnu mere forbløffende? Dette er en fantastisk måde at hoppe ind i reklamesfæren, når din blog er i gang. Men her er bunden.

Hver gruppebordadministrator har en anden måde, som de ønsker, at du skal anvende til deres bestyrelse.

Et af de første skridt, du skal tage, når du begynder at blogge, er at oprette sociale mediekonti til dit websted. Overvej for eksempel din indtjening, hvis 3% af dine blogbesøgere klikker på en annonce. Skal du åbne en restaurant, hvor du lader 10 forskellige sælgere sidde foran og tale med alle dine kunder, før de får en chance for at sidde ved deres borde? Når du har en virksomhedskonto, er det næste trin at oprette dit "Best Of" -kort.

Find din lidenskab

Sælger Dine Egne Tjenester

De tilbyder dig masser af muligheder, så tøv ikke med at gå til Jetpack, og klik på Indstillinger nu. Klik til sidst på knappen "Bekræft". Hun skriver artikler til en virksomhedsblog, redigerer artikler til en anden virksomhedsblog og laver yderligere bogskrivning/redigering til forskellige klienter. Hver eneste blogger, jeg kender, startede deres websted, fordi de var utilfredse med noget i deres liv. At vide, hvilke typer indkomststrømme der er, er nyttigt og kan skabe ideer, men hvis du prøver at dykke i at tjene penge på din blog, før du virkelig har bygget den, risikerer du at skade det omdømme, du så desperat har brug for. Dette viser, at der er mange tvivlsomme søgere, der ikke har nogen idé om, hvor meget man kan tjene på en blog - da Googles forslag er baseret på, hvor ofte man søger på nøglesætninger. Så min opfordring til handlinger for dig i dag er dette. Jeg er, hvor jeg er i dag, fordi andre mennesker tog sig tid til at svare på mine beskeder, og jeg lover at jeg vil svare til dine!

Jeg brænder for sund livsstil. Klik på knappen "Tillad" for at bekræfte adgangen. Tænk på en webdesigner eller appudvikler. → Find en social medieplatform til at dominere.

  • På fire dage har juli's sidevisninger allerede overgået hele juni.
  • Som vi allerede har berørt, hvis du er en dygtig forfatter (eller i det mindste nyder det nok til at forbedre over tid), kan du måske starte freelancing på siden for at dele din ekspertise med kunder, der er villige til at betale.

InkomstDiary-planen for at tjene penge online

Den enkleste måde at opnå dette bevis på: Når vi tjener penge, geninvesterede vi dem. 00 i henvisningsgebyrer fra dem. For det første er dette normalt indhold, som bloggere allerede opretter på deres blog. Når du har en voksende blog, har du et publikum. Det betyder, at de stoler på dig.

99 med WPX Hosting i et år, så det er den første udgift, du får med dit nye forretningsforetagende. Du kan også placere annoncer uden Adsense. Det afhænger af, hvor tålmodig og vedholdende du er. Indstillinger [edit], den primære lighed mellem CFD-handel og valutahandel er, at hverken ret giver den erhvervsdrivende ret til faktisk ejerskab af det underliggende aktiv. De millioner dollars bloggere derude er i stand til at tjene mellem kr1- kr5 i indtægter per e-mail-abonnent hver måned!

Nu er kommunikation og handelsbekræftelse øjeblikkelig. Gå derefter til fanen "Generelt" og start installationsguiden. Dette er faktisk simpelt - find bare software, plugins eller onlinekursus, der betaler en anstændig provision og tilknyttet dem. Annoncører ville ikke investere så mange penge, medmindre annoncerne bringer positiv ROI tilbage. Når du ejer dit eget sted, er det meget lettere at få et job, sælge et produkt og fortælle din historie. Du opdager et samfund, som du aldrig vidste eksisterede - mennesker, der deler din lidenskab. Pris pr. Klik (også kaldet betale pr. Klik) annoncer er normalt bannere, som du placerer i dit indhold eller sidefelt. Disse platforme hjælper dig med ikke kun at være vært for kurset, men også let acceptere betalinger for dine kurser.

Hvordan tjener du penge på blogging, for rigtigt?

Jeg tror nu, at det var min lidenskab for personlig økonomi, der holdt mig i gang og gjorde det muligt for mig at få succes.

Din Blog-niche-spørgsmål

Du kan køre auktioner på dit WordPress-websted og endda give tredjepartsleverandører mulighed for at liste deres produkter. Tænk på det mest nyttige dokument, som din målkunde ønsker, og tilbud det gratis til gengæld for en e-mail-adresse. Plus, i nogle lande, som USA, er en blogger nødt til at overholde FTCs godkendelsesvejledning ved at afsløre, når der stilles et indlæg sponsoreret. Når du har foretaget et salg fra din blog, sender din leverandør (et lager, der pakker og sender ordrer til sælgere) dine produkter direkte til din kundes dør - selvfølgelig mod et gebyr. De vil stole på et produkt, som du støtter, hvis du er 100% åben og ærlig overfor det. Som en bonus får du bare tilfældigvis betalte provision på de produkter, som dine kunder køber under processen.

I tilfældet med min blog ville cirka 99% af mine tidlige læsere komme, læse en enkelt artikel og derefter forlade for evigt. Du kan starte i bunden med enkle e-bøger (som også kan sælges på Amazon) og opbygge til videokurser (selv på Udemy) og tjenester. Trin 6: få de nødvendige tilladelser og licenser, du kan miner i årtier ved hjælp af din bærbare computer uden at tjene en enkelt mønt. For eksempel, hvis du promoverer en software, du kan lide, du bruger, kan du oprette en tutorial om, hvordan du bruger softwaren (til nybegynder).

Regel nr. 1 - Brug bannerannoncer sparsomt

Generelt vil jeg sige, at dette var en rentabel niche med et voksende publikum og derfor noget værd at se på at opbygge en blog rundt. Indtast derefter dine faktureringsoplysninger: Intet andet er nødvendigt.

Den vellykkede Blogger-plan

Kontroller i slutningen af ​​denne artikel for at få svar på mange vigtige spørgsmål stillet af bloggere som dig.

Hvordan Jeg Tjente Min Første Indkomst Fra Blogging.

En anden måde at tjene penge på dit topmøde er ved at give adgang til at se "live" gratis og derefter sælge et adgangskort til alle, der ønsker evnen til at se de højttalere, de har savnet (eller se igen). F.eks. Kan Squarespace koste 12 til 40 dollars om måneden, afhængigt af om du er en hobby, der driver en blog eller forvandler din blog til en indbringende forretning, hvor du sælger produkter og kører reklamer. Brug af plast i udlandet? betal altid i euros (selvom det står 0% provision). 95/mo Start din blog med Bluehost og få dit domænenavn GRATIS + få 63% rabat på månedlige hostinggebyrer, når du bruger vores link. Ok, så hvad med trafik.

Hvorfor lod du mig vide om det?

Du kan endda tjene penge på at skrive sponsorerede indlæg, hvor du skriver om eller gennemgår en annoncørs produkt eller service. Som en ivrig camper bliver jeg begejstret for at finde undervurderede campingpladser. Hvis du allerede har en blog eller overvejer at starte en, kan du også tjene penge. At tale ved begivenheder, uanset om du får betalt eller ikke, hjælper dig med at markedsføre din blog og dit personlige brand. Brug et system som W3 Total Cache eller WP Super Cache, og aktiver browsercache for at sikre, at du fremskynder leveringen af ​​dine websider. Men WordPress gør det sindssygt enkelt at optimere de tekniske aspekter af din blog.

Vælg en niche

Læg ikke dine æg i en kurv, det er sandsynligvis det vigtigste tip, jeg kan give dig, når det kommer til at tjene penge på din blog.

Her er f.eks. Et skærmbillede af en indkomstrapport fra 2019 fra Share the Yummy: Hvad mere er, hvis du sender et e-mail-nyhedsbrev ugentligt eller dagligt, kan du udvikle et forhold til dine brugere og forbedre engagement og gentagne besøg på din blog. Hvis du leder efter en omfattende guide til at komme i gang med at tjene penge-blogging, skal du læse:

Tjek vores løsninger

17 Måder At Tjene Penge På Blogging

Du kan ændre længden, så den passer til dit budget og gå derfra. Det sidste trin er at tjene penge på din blog. Kasse 51 (kr 5), youTube er en anden platform, der har gjort det muligt for folk at tjene penge online. Klik på knappen "Tilføj nyt websted". Det skal være nøjagtigt, konsistent og ajourført. Når du er tilfreds med smugkig, skal du klikke på knappen "Installer". Google godkendte ikke min ansøgning om AdSense om, at dette websted ikke var udviklet nok.

Mange af artiklerne på begge vores websteder indeholder tekstlink, der fører til et andet websted, hvor vores læser kan købe eller bare tilmelde sig noget.

Hvordan Tjener Jeg Penge På Blogging?

Du vil dog søge efter dem på Google. Det behøver ikke tage så lang tid - jeg er bare en perfektionist, så jeg ville lære af de bedste mennesker i mit rum. Hun hjælper iværksættere med at skinne deres blog og kopiere og forenkler online marketing, så de kan få mere salg og leve livet Un-9-5. Det var da jeg begyndte at føle mig godt tilpas med den digitale verden og fandt ud af, hvordan nogen kan skabe store ting på Internettet, og lærte meget om online marketing. Når du køber pizza, ønsker du at skifte fra at være sulten og trang til pizza (punkt A) til at smage lækker pizza og føle dig fuld (punkt B). Foretag en søgning, der er relevant for din niche på Google eller Bing.

Ikke alle disse tip og muligheder for indkomst fungerer for dig. Influencere ses som en mere pålidelig kilde til produktanbefalinger end traditionel reklame. → Når du er klar, kan du overveje at tilmelde dig vores Pinterest Design Course. Man kan sige, at vi er konsulenter af en slags, der lige så tilfældigvis er en industri på 415 milliarder dollars!

En klar vision, bakket op af konkrete planer, giver dig en fantastisk følelse af selvtillid og personlig styrke ~ Brian Tracy

Du skal bare gøre arbejdet.

Konklusion

Men virkeligheden er, at for at skabe en succesrig og indbringende blog, er du nødt til at opbygge trafik, udvikle læserskare og tjene penge på dit indhold med den rigtige annoncering eller tilknyttet marketingstrategi. Derefter skal du validere denne kursusidee med dine læsere eller på anden måde gå ud og starte samtaler med dine målkunder for at sikre, at der faktisk er et betalende publikum for det kursus, du vil oprette. Affiliate marketingfolk offentliggør ofte produktanmeldelser på deres websted, så de kan henvise tilknyttede produkter og tjene penge.

Tjen Penge Med Reklamer

Nu hvor jeg blogger på fuld tid, varierer mine timer. Tilmeld mig min Make 1k Blogging-udfordring. Det kan være udfordrende at konvertere dine webstedsbesøgende til betalende klienter, især hvis dit websted ikke tiltrækker de potentielle kunder, du vil arbejde med.

Du er der for informationen. Vær ikke bange for at e-maile kursejeren, før du køber: Det er nemt at oprette din egen t-shirt-shop med WordPress. Gå til hjemmesiderne for dine top 10 produkter og find nogen, der arbejder i enten marketing eller PR hos virksomheden, og find deres e-mail-adresse ved hjælp af enkle blogværktøjer som Hunter eller Voila Norbert. Du kan gøre begge dele, men det, jeg ser, er, at når du begynder at tjene kr5 på annoncer, prøver du at finde ud af, hvordan du kan tjene endnu mere, og det bliver dit fokus.

Samlede udgifter kontra samlet indkomst
Og ja, der er en million andre blogs derude, der allerede dækker hvad Ben og jeg skriver om.

Tilknyttede Programmer

De første trin er at sammenstille indhold og skabe et unikt publikum, der er klar til at lytte og interagere med dig. Har du spørgsmål om Make Money Blogging Online Course? Vores ven Bobby indså, at det snart efter han startede sin blog.

Trin 8: Hvordan man tjener penge blogging

Der er oplysninger i dette indlæg. Gør hvad du kan for at vokse listen, da du kan se en meget synlig sammenhæng mellem #abonnenter og salgskonverteringer. Kickstarter er den rigtige platform for dig, hvis du har en kvalitetsprototype kombineret med en overbevisende vision for dit projekt. For mig er dette overkommelige kursus fra Michelle Schroeder-Gardner det eneste, du har brug for, for at virkelig forstå kunsten at tjene penge gennem blogging. Et ægte eksempel på affiliate marketing ville være, når du hjælper en ven med at åbne en bankkonto i din bankfilial. Når det er sagt, vær cool. Hvis du bemærker, har forretningsmodellen for de fleste topbloggere at gøre med at sælge deres egne produkter såsom en e-bog.

Hvad er forskellen, og hvilken skal du vælge, når du starter en blog for at tjene profit? Her er dog ting. Vælg din faktureringscyklus. Dette inkluderer afsløring, hver gang et indlæg sponsoreres. Webstedet gennemsnit højst to salg om året.

Digitale downloads

Du får betalt via Paypal hver anden uge.

Bør Jeg Afslutte Mit Job For At Prøve At Tjene Penge På Blogging?

Fremme det nu til dit hjerte indhold. Hvornår kan du begynde at tjene penge med annoncer? Hvis du har nået det så langt at lære at tjene penge på blogging - og du har en blog med ægte læserskare, er du gylden, min ven. Vi har brugt gratis værktøjer som Canva. Skriv og sælg en e-bog, hvis du ikke er berettiget til en undersøgelse, får du stadig point Nederste linje:. Hvis du leverer kvalitetsindhold på dit websted, kan du ansøge om at blive medlem af AdSense. I dette eksempel nedenfor placerer jeg koden på siden "Services".

Lad numre, bindestreger og noget andet end bogstaver udelades. Nyhedsstrøm, 05 Ulemper ved automatiseret handel Iain Masterton / Getty-billeder Nogle af ulemperne ved automatiseret handel er allerede blevet diskuteret, men lad os gennemgå nogle flere i kugleform. For at tjene anstændige penge på din blog, skal du trække tilstrækkelig, målrettet trafik. Nøglen er at opbygge en tilstedeværelse, tilføje værdi, skabe relationer - ikke at engagere sig i spammy-praksis. Her er en skabelon, du kan stjæle: Hvis du vil tjene penge på blogging, som jeg har gjort, så vil du netværk med andre!