Arbejde hjemmearbejde: Ja! De 125+ bedste Legit-fjernjob, der betaler

Sociale netværk er et varmt sted for fare mellem arbejde og hjem. Fjernarbejde er mere almindeligt blandt ansatte over 35 år og mest almindeligt blandt baby boomers. Du skal være mindst 17 år gammel, have et gymnasiumseksamen eller en generel ækvivalenseksamen og have internetforbindelse via internet. Eksempler på typerne af eksterne job er skrivning af uddannelsesindhold og pensum, undervisning og testforberedelse. Du modtager betaling inden for 10 dage. 40 med potentialet for at tjene op til kr37 pr. Svar. Derudover er lønnen overraskende rimelig, idet Glassdoor citerer de fleste tjener et sted omkring kr30.000 årligt. Som med alle job-fra-hjem-job, der fokuserer på besvarelse af indgående opkald, kræver Alorica, at du har noget grundlæggende udstyr:

Ulemper ved at få et eksternt job: Betalingssatser diskuteres kun med succesrige ansøgere. Stella & Dot - Kør din egen mode-socialsælgende forretning.

 • For at vise en fremtidig arbejdsgiver, at du har opholdskraft på trods af at være fysisk alene, skal du vise, at du er motiveret - om jobbet, virksomheden og branchen.
 • Tilmeld dig gratis på deres hjemmeside.
 • Men lad os vende tilbage til alvorlige ting i et minut.

Udfør SEO-arbejde med hvid hat for vores kunder. Scan gennem deres tilgængelige positioner, indtil du finder den, der er tættest på dig i Florida. Folketællingsdata fra FlexJobs og Global Workplace Analytics finder, at antallet af mennesker, der arbejder hjemmefra, også kaldet at arbejde eksternt eller telekommunikationssystem, er steget 159% mellem 2019 og 2019.

Næsten hvert selskab har et websted, der har brug for markedsføring, hver succesrig blog har velplanlagte SEO-strategier, og indgående markedsføring, som øges i popularitet, kræver tankevækkende indholdsoprettelse. Jeg ser mange work-at-home-entusiaster gå til moderationsjob som deres første job. 5M månedlige besøgende, WWR er destinationen 1 for at finde og liste utrolige fjernjob. Hvis du afslutter træning gennem et program som The Travel Institute, lærer du flere færdigheder, der kan hjælpe dig med at betjene klienter bedre. Jobbet har fulde fordele: Det er baseret på begrebet, at arbejde ikke behøver at blive udført på et specifikt sted for at blive udført med succes.

 • Du tager indgående opkald back-to-back og hjælper med at løse kundens bekymringer.
 • Dette fungerer muligvis bedre på nogle tavler end andre.
 • Live-interviews skal planlægges og vil typisk ske inden for et par dage (undertiden op til en uge) fra det tidspunkt, hvor en kandidat ansøgte.

Bogholder

Disse job er gode, hvis du ønsker både en høj grad af fleksibilitet og stabilitet, mens du forbliver i dit nuværende område. De leverer endda skiftarbejde, hvilket giver rigelig mening på en global arbejdsplads. Denne funktionalitet hjælper dig med at finde gode jobmatch hurtigere. 95 om måneden med Bluehost. Bliv rejseagent, at se på en online investeringsregnemaskine som denne. At have et eksternt job er en fantastisk mulighed for at leve den livsstil, du ønsker, mens du udfører det arbejde, du elsker.

Opgaver kan omfatte udstationering, besvarelse af forespørgsler, planlægning af strategier for brugerinddragelse osv. Du har en afbalanceret karriere og personlig liv. Få betalt dagligt eller ugentligt. Lykkeligere, sundere medarbejdere producerer bedre arbejde og føler sig mere engagerede i deres virksomheder. Kan du huske de virksomheder på top 100-listen og Q & A-listen? Den udbredte tilgængelighed af hjemmecomputere og smarttelefoner forbinder mennesker over hele verden. Klar til at bruge dine kundeservicefærdigheder i en fjernkapacitet?

De kan fortælle, om du er ægte. Tjek deres jobfortegnelser for åbninger. Du beholder det, du laver!, så hvorfor er Rofx bedre end Gekko og Zenbot? Kendskab til hjemmecomputere og har mindst et gennemsnitligt skriveevne på arbejdsniveau. Til min planlagte jobsøgning (jeg har arbejdet inden for tech) var dette sted en smule.

 • PowerToFly er fokuseret på at matche kvinder inden for teknologi med arbejde-fra-hvor som helst job.
 • For eksempel er der redaktionelle job inden for det faglige, medicinske og videnskabelige område, der kræver et specifikt færdigheds sæt, som giver dig en fordel som kandidat.
 • Der er en overflod af muligheder, som veteraner kan se på, især nu hvor flere virksomheder ser værdien af ​​at ansætte veteraner.
 • Du kan vælge at være en telefon-mysteriumshopper eller acceptere optræden fysisk i butikkerne.
 • ETC giver indgående programmuligheder for gymnasieelever over hele verden til at studere i en amerikansk gymnasium og leve med en amerikansk familie.

Staff.com

Sibme - Sibme er en video coaching og samarbejdsplatform designet til at forbedre undervisning og læring i skoler, institutioner og uddannelsesrelaterede organisationer. De fleste delte indlæg, din e-mail-adresse bliver ikke offentliggjort. Faktisk med uddannelse i administrativ assistance kan du kvalificere dig til at finde arbejde gennem et virtuelt hjælpeorgan. Pointen er, at job hjemmefra ikke længere er usædvanlige.

Leder du efter rigtigt arbejde fra hjemmearbejder, der ikke ripper dig ud? Forfattere og redaktører rapporterer en gennemsnitlig sats på kr30- kr40 per time. Stylister tjener 20-33% provision, plus bonusser og belønninger. Der er en ansøgningsproces såvel som træning. Er du overbevisende? Arbejd tæt med indholds-, lokal-, design- og optagelsesteamene for at udvikle e-mail-strategi og kilde passende indhold til e-mails.

Oftest går sådanne job til licenserede farmaceuter. Veteranfrilansere og andre fjernarbejdere kan opkræve en ordbasis for lange artikler, der tjener dem godt over kr1.000. Du kan lære mere om definitionen af ​​eksterne job her. Der er faktisk en hel del fjernjobs på faktisk, og de er lette at finde, men mange af dem er placeringsspecifikke eller slet ikke fjernt. For den pris håndskærmer FlexJobs hvert job for at udslette alt det uønskede, annoncer og svindel. Drømmer du om at eje en vellykket restaurant? her er hvad det tager. Freelance-korrekturlæsearbejder er arbejde hjemmefra, hvor en person bruger tid på at identificere fejl i trykt indhold. Undervis sprog eller andre specialiserede fag.

 • Når du har afsluttet registreringsprocessen, vil TaskRabbit-appen give dig besked om job i dit område.
 • Som mange virksomheder, der tilbyder job hjemmefra, fungerer Concentrix også globalt og på tværs af snesevis af forskellige sprog.
 • Hurtig betaling i U.
 • Op til kr65 pr. 30-90 minuts undersøgelse.

Gabbyville

Du har brug for gode telefon- og internetforskningsevner. Nu hvor du har fået et arbejde fra hjemmet, hvordan lykkes det? Intet abonnements- eller medlemskontingent. Du skal også være optimistisk og overbevisende med kunderne, og du skal være fleksibel, fremsætte henstillinger og følge med på enhver opløsningsproces. Jeg kan huske, at jeg blev ansat til mit første fjernjob. Jeg elsker at tale med folk.

Clark Media

De har posteringer fra nogle af de største navne inden for fjernarbejde, og de udstikker nye job hver dag. Uden for at ansætte troværdige mennesker, ønsker eksterne virksomheder mennesker, der brænder for, hvad de gør. Priserne varierer afhængigt af sprog. Ansøgere skal have et års erfaring med undervisning, coaching, vejledning eller vejledning samt en bachelorgrad. Sykes er en virtuel callcenterudbyder, der bruger hjemmebaserede kundeserviceagenter.

Virtuel assistance

Ansvarlig for at oprette tilpassede destinationssider, e-mail-kampagner og automatiseringer og rapportere om fremskridt med disse digitale kampagner. Leder du efter et personligt job? Hvor meget tjener en freelance korrekturlæser? Finde de rigtige freelance jobsteder, der viser eksterne job og identificerer de rigtige virksomheder til at følge på disse websteder. Lad os se på de ti bedste job hjemmefra fra FlexJobs-listen i detaljer. De tilbyder en mulighed "automatiseret transkription" i deres Editor, som ser ud til at gøre transkriptionsprocessen hurtigere.

Rover opkræver et serviceafgift på 20%, der trækkes fra din indtjening, men du skal beholde 80%. Deltag i talentdatabasen, gå igennem godkendelsesprocessen og bliv matchet til en "betalt prøveperiode", en testperiode på 2-4 uger for at sikre, at det passer godt til både dig og arbejdsgiveren. Acuarela c / 12 tabletas, for at fortsætte skal du klikke på knappen "Opdater Firefox" i det nye bekræftelsesvindue, der åbnes. Så hvis du ikke landede det drømme-arbejde-fra-hjem-job sidste år, har du nye virksomheder at målrette mod og grund til fornyet optimisme, når du ser efter den perfekte telekommunikationsmulighed. Og det bliver i stigende grad et af de øverste arbejdspladser fra hjemmearbejdssektorer på grund af behovet for at reducere sundhedsomkostningerne og levere tjenester til folk, der bor i områder, hvor det er upraktisk at rejse efter ting som grundlæggende konsultationer. Vi ender med at diskutere, hvordan du også kan arbejde hjemmefra. Løn og andre detaljer er under omhyllinger - arbejdstagere skal underskrive en NDA, så det er svært at finde mange detaljer online.

Landing.jobs

Afhængig af din personlighed, overordnede arbejdsmoral og kærlighed til din jobfunktion kan produktiviteten faktisk falde i et fjerntliggende miljø. Institut for Arbejde, Beskæftigelsesfremskrivninger, websted sidst besøgt den 27. Otc, til dato har jeg tjent mere end $ 4. januar 2019. Forvent to interviews og en færdighedsvurdering. Frasering som "mulighed for at arbejde eksternt en gang om ugen" skulle gøre det klart, at du forventes at være fysisk til stede resten af ​​tiden. Så er du klar til at opdage bedre muligheder, end du måske har stødt på før?

Du er ikke længere begrænset til klasseværelset eller endda et sted!

Virtuelle Assistenter:

Arbejdstypen kan variere fra freelance til at skrive en college-læseplan, til at lære at og bygge dine egne kurser online. Arbejd overalt. Computer- og it-virksomheder - som Appen og Lionbridge - havde mere fjernvenlige jobindgange end nogen anden type arbejdsgiver. Som fuldtids freelancer og konsulent får jeg opleve mange af disse fordele. Normalt kræver 1-4 timers arbejde om dagen, 5 - 7 dage om ugen. Redaktører arbejder med strukturen af ​​dokumenter. LinkedIn-medlemskab har et par muligheder, inklusive en betalt version, men den grundlæggende gratis LinkedIn-konto har masser at tilbyde jobsøgende. De tilbyder fleksible tidsplaner, der passer til alle fra universitetsstuderende til mødre med hjemmeværende hjem til pensionister og inkluderer betalt træning, når du er ansat.

 • Mine hovedkontrakter aftager, og jeg har brugt dit websted i det forløbne år.
 • Du har ikke brug for nogen særlig ekspertise for at komme i gang som en webside-tester.
 • Talk2Rep - Arbejd som en online chatagent.

Nonprofit Og Filantropi

Ingen hjemmefester. Når alt kommer til alt er der fyldt med svindelkunstnere, og mange af dem hævder at tilbyde "det nemmeste" eller "det bedste" arbejde hjemmefra, der ikke kræver nogen uddannelse eller tidligere erfaring. VIPKID leverer lektionsplanerne og kommunikerer med forældrene, alt hvad du behøver er en bærbar computer og et ønske om at hjælpe med at undervise børn. For eksempel er måske kun 10% af arbejdsstyrken fjerntliggende.

Du har sandsynligvis ikke brug for meget erfaring eller legitimationsoplysninger, hvis du ønsker at udføre basale opgaver. Stockcharts, ”Antag, at lavere handelsomkostninger normalt betyder mindre kvalitet inden for områder som forskning, handelsværktøjer, mobile handelsapps eller brugervenlighed. Du skal også være klog med grammatik og stavemåde. De fleste virksomheder, der ansætter til evaluering af søgemaskiner har mange projekter til rådighed. Timerne er normalt deltid og fleksible, selvom din tidsplan skal følge det andet lands tidszone.

Projektledelse

Selvom det er en enorm tidsbesparelse, kommer det lejlighedsvis til en pris, da nogle steder opkræver et månedligt eller kvartalsligt gebyr for medlemskabsrettigheder. Speakwrite, du får betalt pr. Opgave, og timerne er fleksible med store amerikanske muligheder. Fjernarbejde er stadig et relativt nyt koncept i den professionelle verden. Binance, kraken er en anden populær USA-baseret udveksling, der har eksisteret siden 2019. Heltidsstillinger involverer besvarelse af indgående opkald og adressering af generelle og kontospecifikke spørgsmål fra kunder.

Du skal muligvis foretage konferenceopkald eller videoopkald, men du sidder ikke på et kontor eller aflukke, og ingen overvåger dig hver time. Denne e-bog giver et grundlæggende gennemgang af, hvad generel transkription involverer. Eller måske har du samlet historier fra bidragydere, kontrakt med printeren og overvåget distributionen af ​​nyhedsbrevet hver måned som frivillig på dit barns skole. Du kan finde deres virtuelle positioner ved at vælge "JA" under det virtuelle kontorfilter.

 • De opkræver et nominelt månedligt gebyr (spar 30% m/promo-kode FLEXLIFE) for at få adgang til deres fortegnelser, men du kan nemt tjene det tilbage og derefter nogle med et job.
 • Leder du efter mere legitime job-fra-hjem-job?
 • 004 pr. Ord til kr0.

Tak For Spredningen Af ​​ordet!

Der findes endnu ingen data for lærerlønninger. Der tilbydes betalt uddannelse på alle programmer, så du har omfattende støtte, og der kræves et gymnasiumseksamen (eller tilsvarende). Der er også mulighed for at gå videre med virksomheden i denne rolle. Det er det eneste medlemsbaserede jobsite jeg bruger og har tillid til. Betalingen starter typisk ved kr10.

SkipTheDrive forenkler processen med at finde fjerntliggende og arbejde-fra-hjem-job. Dette gøres ved hjælp af filtre til at vise meget relevante jobresultater.

Telelanguage ansætter telefontolk på over 300 sprog til at arbejde inden for sundhedsydelser, forsikring og juridisk industri. Brainfuse - Læs Brainfuse Review - Åben for USA, ikke sikker på andre lande. De tilgængelige opgaver varierer fra sted til sted. Denne downloadbare liste har over 150 ideer. TransPerfect søger modersmål på engelsk (blandt andre sprog), der er enorme fans af tv, film og andet videoindhold til freelance for dem: Så jeg er især spændt over at have chancen for at hjælpe dine brugere med at få mest muligt ud af appen. Jeg giver dem lidt æren:

Bestem, Hvad Der Virkelig Motiverer Dig På Arbejdet.

Derfor vælger mange selvstændige at arbejde hjemmefra. For bare få dage siden offentliggjorde webstedet FlexJobs, der er specialiseret i arbejde-hjemme-job, sin årlige liste over de 100 topfirmaer med fjernjob i 2019. Du kan arbejde så lidt som 3 timer pr. Skift. Gennemse mest gennem Pinterest? Vi driver forretning i næsten hvert land med hovedkvarter i 13 lande. CyberCoders er et rekrutterings- og bemanningsfirma til regnskabs-, ingeniør-, udøvelses-, finans-, juridisk-, marketing-, drifts-, salgs-, videnskabs- og teknologibrancher. Betaler kr15-22 i timen; krævet forudgående undervisningserfaring.

Dette er af vores egen Leisa Good, der skriver mange artikler for Real Ways to Earn. Lærere er engelsktalende, der leverer en-til-en-kurser baseret på US Common Core State Standards. Ingen ser. Fremtiden for lokationsuafhængige karrierer er lys, så dette er kun et par af mulighederne derude. Du kan få betalt en gang om ugen via Paypal. En bachelorgrad og et års undervisningserfaring (temmelig løst defineret) kræves ofte, ligesom et fungerende webcam. Hvis du bruger tid på ting som at surfe på internettet eller rulle uendeligt gennem din telefon, kan du lige så godt prøve dem. Hvis du ved, at du vil arbejde hjemmefra, men ikke har nogen idé om, hvor du skal starte, er kundeservice et sikkert spil.

Det er ofte billigere at ansætte en “dyre” freelance social media manager (du) i 20 timer om ugen, end det ville være at ansætte en 40-timers arbejdstager med uger.

Biler Med Denne Malingsfarve Tilbyder De Fleste Tilbud

For dem, der elsker at skrive, er e-bog-selvudgivelse en god måde at tjene passiv indkomst, når arbejdet er lagt i. Alice's Table giver den løbende uddannelse og support, som kvinder har brug for at starte deres forretning, og forbinder dem med et samfund af værter over hele landet. Men efter et par måneders arbejde på hjemmebane drømte jeg om et mellemgrund. Hvis du deler vores passion for at hjælpe mennesker, har vi sandsynligvis det rigtige sted for dig i Humana. Resultatmål for denne strategi, læs fortrolighedspolitikken for at lære, hvordan disse oplysninger bruges. Job har normalt en kort omdrejningstidsramme. Lyder godt, ikke?

Hjemmebaseret - Du arbejder primært fra dit hjem. Dataindtastning er i høj efterspørgsel og kan stort set gøres overalt og når som helst, hvilket er gode nyheder for nomader! Du skal have en CPA for at blive overvejet plus tre års offentlig regnskabserfaring.

Balance

Af alle roller-arbejde-hjemme-er kundeserviceroller de mest efterspurgte på grund af deres fleksibilitet. Hvis du er den slags person, der til tider nyder at hygge sig med kolleger i et kontor, kan overgangen til en mere ensom arbejdsplads være chokerende i starten. Sørg også for at udfylde din profil fuldstændigt og angive alle relevante færdigheder.

Tilknyttede virksomheder er forpligtet til at servicere indgående opkald. Mange af de mest legitime telekommunikationsjob kræver en eller anden form for universitetsuddannelse eller erhvervsuddannelse. Så der har du det over 100 arbejde-hjemme-job og forretningsmuligheder i hjemmet til at tage! De fleste virksomheder har brug for kundeservicerepræsentanter, og mange af dem er tilbøjelige til at ansætte eksterne medarbejdere til at udføre denne rolle. Bliv hjemme-mødre, mennesker med fysisk mobilitetsproblemer og utallige flere kan drage fordel af muligheden for at arbejde hjemmefra. Når det er sagt, kan det ikke skade at spørge, hvor dedikeret virksomheden er til fjernarbejde, og om de systemer, de har oprettet til fjernarbejdere.

Apple ansætter regelmæssigt folk til at yde kundeservice hjemmefra som deres Apple At-Home Advisors. Charles schwab: bedste support og service, dine penge er beskyttet for op til $ 250.000 i kontanter og $ 500.000 i kontanter og værdipapirer. De fleste af nedenstående lister er generel transkription. Når du udfører din jobsøgning, skal du kigge efter betegnelsen: Det er ret tiltalende. Normalt kan hundevandrere på Rover tjene kr20- kr30 pr. Gåtur og hvor som helst fra kr20- kr40 for overnatningstjenester til kæledyr. Du har fuld kontrol over, hvordan du driver din virksomhed. Ikke alle virksomheder kræver udstyr, men nogle gør det. HSN ansætter salgsrepræsentanter fra hjemmet på bestemte steder i Florida til at håndtere indgående opkald.