En Massiv Liste Over Arbejdspladser-job Til En Pålidelig Indkomst

De ansætter i Florida, Kansas, Missouri, Oregon, New York og Washington og prioriterer kandidater, der taler flydende kinesisk (mandarin), italiensk, japansk, koreansk, tysk, spansk eller portugisisk ud over fremragende engelsk. Konkurrencen er høj, så dette job er ikke angivet på deres websted. FlexJobs er et jobkort, der kun viser undersøgte fjernmuligheder. I nogle tilfælde får du endda se produkterne for offentligheden og endda deltage i at teste dem online.

De betaler to gange om måneden med Paypal. Vores system registrerer ændringen, og de opdaterede lønningsdata vil blive reflekteret på vores site inden for 24 timer. Hvilket år er det - 1993? Med transkription fra hjemmearbejde lytter du til lyd og skriver det, du hører. Et andet arbejde hjemmefra kundeservicejob hos et massivt firma. Ifølge en undersøgelse mangler omkring 50% af moderne virksomheder kvalificerede arbejdstagere.

Det ansætter også sæsonbestemte skattespecialister, der arbejder hjemme.

Flere gange om året offentliggør hotelkæden ledige stillinger for salgsmedarbejdere med ekstern reservation. Du behøver ikke at arbejde et skrivebordsjob som fotograf for at tjene en stor indkomst. Få denne GRATIS tjekliste over virksomheder, der arbejder hjemme, der betaler kr10 - kr40 pr. Time og tilmelder dig vores nyhedsbrev! Du er også ansvarlig for at screene ansøgeren og være en del af samtale- og forhandlingsprocessen. 115% mere populære ifølge en nylig undersøgelse fra Flex Jobs og Global Workplace Analytics. Der er mange organisationer, der har brug for nogen til at administrere deres sociale mediekonti, og nogle vil måske endda ønsker, at du fuldstændigt udvikler en social-mediestrategi for dem.

 • Aetna ansætter telekommunikationsfarmaceuter til at administrere, overføre og analysere receptpligtige ordrer, gennemgå doseringsinstruktioner og levere virtuelle patientplejetjenester.
 • Virtuelle muligheder er ikke tilgængelige på alle områder - specifikke spørgsmål om virtuelle positioner kan diskuteres under interviewprocessen med din rekrutterer.
 • Ja, du kan arbejde hjemmefra og tjene rigtige penge.
 • Emnerne inkluderer de sædvanlige standbys fra Calculus, Biology og Computer Science.
 • Jeg kan forsikre dig, jeg skrev ikke denne artikel i dag, og alligevel tjener den mig penge.
 • En superorganiseret person, der ønsker at få deres rejsefeil rettet uden rent faktisk at gøre noget i verden-trav, vil elske dette job.
 • Der er muligheder for alle uanset dit tidsplan, din alder eller dit hjemmelivsansvar.

Børnepasning

Nedenstående virksomheder ansætter entreprenører for at bedømme legitimiteten og kvaliteten af ​​søgemaskinens resultater og annoncer og rapportere tilbage til søgemaskiner som Google og Bing. Så hvad venter du på? Imidlertid ansætter sundhedsindustrien også transskriptionister ud over traditionelle forfattere.

I så fald kan dette være en stor hjemmebaseret virksomhed. Stærk udadvendt personlighed med overlegen kommunikationsevner og stor arbejdsmoral. De har betalt mig mange gange. VA-job er det perfekte arbejde hjemmefra for travle mennesker, der muligvis skal droppe deres arbejde med øjeblikkelig varsel (eller har meget sporadisk tilgængelighed). Vores første mål hos DollarSprout er at hjælpe læserne med at forbedre deres økonomiske liv, og vi samarbejder regelmæssigt med virksomheder, der deler den samme vision. # 3 transkriptionsjob, verilogue er tilgængelig i USA såvel som andre lande. Hvis du er på jagt efter arbejde hjemmefra, der ikke kræver telefonarbejde - er du heldig.

 • Evne til at skabe, implementere og styre processer for at opnå sætte resultater i et arbejde hjemme jobmiljø.
 • Med populariteten af ​​rejseblogging og fora er de lokale gået online og leveret turisttjenester til besøgende.

Freelance Writing & Editing

Hvis du er en telekommunikator på fuld tid, er du sandsynligvis ikke bekymret for nogen specielle sundhedsforsikringsforhold. Denne store hotelkæde ansætter jævnligt til agenturer til reservation-arbejde-i-hjem i mange stater i USA. Transcriptionists rapporterer at tjene mellem kr10- kr25 per time. PrepNow - Læs PrepNow Review - Åben for USA.

Freelance grafiske designere og telekommunikationsarkitekter har for eksempel brug for tilpasset designsoftware. For eksempel, mens hun helt sikkert er øverst på dyngen, tjener vores gode ven Michelle omkring kr50.000 om måneden fra blogindtægter alene. WhatUsersDo - Pay er kr8 (eller mere) pr. Test. Se min trinvise guide til, hvordan man starter en blog fra bunden sammen med de mest populære nicher, der tjener mest penge og får mest trafik. En enkelt e-bog kan udtømme så lidt som kr100 eller højt som kr1.000. Hvis du har erfaring, kan du bruge freelance-websteder som Upwork til at finde klienter, designe logoer for virksomheder på 99 design, skare, designcrowd (meget høj konkurrence) eller være vært for en klasse på Skillshare. Virksomheden har over 110.000 uafhængige entreprenører fra hele USA. Nogle rekrutterere betales opad kr125 i timen for opbygning af genoptagelsesskabeloner.

Appen

Du har brug for en fire-årig grad og mindst fem års erfaring. Arbejde derhjemme - Sæsonbestemt kundeservice Sykes 6.725 anmeldelser USA Ønsker du at tjene ekstra penge til at betale for ferieregninger? Ved du hvordan man spiller et musikinstrument? Med et betalt medlemskab af FlexJobs - kan du finde et legitimt arbejde-fra-hjem-job hurtigere! Deres software giver dig mulighed for uden problemer at administrere og organisere dine produkter og kategorisere dem, som du ønsker. Howthemarketworks, , nyheder og årsregnskaber Tre årsregnskaber De tre regnskaber er resultatopgørelsen, balancen og kontantstrømopgørelsen. Hun blogger på ClubThrifty.

#4) Tag online-undersøgelser

Bliv agent på NexRep Marketplace i dag!

Maintenance Hub Manager (Remote)

Dette er et kæmpe rødt flag. Lønningen er omkring kr9 per time i USA. Men hvis du lige er begyndt og ønsker en mere stabil indkomst, kan du tjekke Android Jobs eller Core Intuition (til iOs/Mac) til mobilappudviklingsjob med en timepris eller et projektbaseret gebyr. Derfor er der stadig et marked for rejsebureauer, der kan søge på nettet efter de bedste tilbud, dele råd eller planlægge rejseplaner. Når venner og kolleger finder ud af, at jeg arbejder hjemmefra, er de fleste af dem straks jaloux.

Del Dette Indlæg !:

Det er for let og for fristende at bare springe tilbage på hjemmekontoret for at gøre lidt mere arbejde. Indstil dine egne timer, og tag så mange eller så få konti, som du gerne vil. Tjen op til kr500/uges vejledning på deltid eller potentielt op til 60 000 om året vejledning, kun 15% provision. Falske jobfortegnelser på legitime jobjagtwebsteder. Dette er alle mulige blogideer. Det er også den bedste måde at finde ensartet arbejde uden at miste en stabil indkomst som freelancer. Andre vejledningsopgaver, f.eks. Undervisning i engelsk som fremmedsprog (TEFL), kræver interaktion og undervisning med studerende fra hele verden.

Håndtering af et fjendtligt arbejdsmiljø

En person, der kender flere sociale medieplatforme som bagsiden af ​​deres hånd, kan generere og øge brugerinteraktion og vokse deres klients platform vil trives ved at gøre dette! Der er en hel række andre virksomheder med lignende navne (normalt involverer "tjene penge" eller "tjene overskud"), der antyder, at socialt netværk kan være en kontant ko. De fleste teleselskaber skal være selvmotiverede. De mest almindelige midler til lovlig registrering er som et enkeltpersonforetagende, LLC, S-Corp eller C-Corp. Dette firma tilbyder betalt træning, timeløn samt fordele som betalt fri, 401k, livsforsikring, medicinsk, tandlæge og vision. Jeg troede aldrig, at jeg kunne gøre noget hjemmefra og tjene MEGET mere end en fuldtidsindkomst. 30 minutters strategi, enkel og rentabel, det er ikke let og anbefales ikke. De, der kender deres vej rundt i Google Analytics og kan analysere webstedets data og bruge disse til at forbedre trafikken, konvertere kundeemner, forbedre sidebelastningen og sikre, at søgemaskiner gennemsøger regelmæssigt gennem webstedet. WritScore (også anført nedenfor) kræver en to-årig college grad.

Salgsassistent (tosproget på fransk Quebec)

Lønnen er omkring kr9- kr11 per time for begyndere.

Du kan tjene nogle penge hjemmefra som sociale medier eller community manager. Et globalt powerhouse-brand, der er synonymt med skønhed og overlegen kvalitet. Tro ikke mig? Uanset om du er ekspertise inden for udvikling af onlinespil eller spil til konsoller som PS4 eller Xbox, er behovet for dygtige spiludviklere på et hele tiden.

 • Kendskab til hjemmecomputere og har mindst et gennemsnitligt skriveevne på arbejdsniveau.
 • Først når du har tænkt på ulemperne så meget som fordelene, vil du virkelig vide, om du er klar til at kommunikere eller ikke.
 • Når du har afsluttet registreringsprocessen, vil TaskRabbit-appen give dig besked om job i dit område.
 • Jeg oprettede dette websted for at dele deres historier i en artikel, jeg skrev om Stay at Home Mom Jobs.
 • Besøg derefter applikationssiden nedenfor.
 • Kan du oprette en brugerdefineret Minecraft-verden?

Gennemse åbne Arbejde hjemmefra positioner

Du har sandsynligvis ikke brug for meget erfaring eller legitimationsoplysninger, hvis du ønsker at udføre basale opgaver. Det bedste af alt er, at dette er et andet job, som du kan arbejde enten på deltid eller på heltid. Den anden store forskel er, at du søger på nettet for at finde den rigtige medarbejder til den rigtige position. 04 Online dataregistrering Westend61/Getty Images Dataindtastning omfatter forskellige jobtitler, men de inkluderer normalt indlæsning af data i et virksomheds system fra skriftlige eller lydfiler. Denne ressource er ikke gratis, men den garanterer, at dens job er svindelfri, og den gør det nemt at finde arbejde-hjemme-job. Indkomst afhænger af byen og de valgte timinger. For at få succes skal du holde op med at følge besætningen med lavværdi-taktik. Dette virtuelle callcenter tilbyder hjemmebaserede agenter kontraktmuligheder inden for salg, forsikringssalg, forsikringskrav, kundeservice, sundhedspleje og vejservice.

Oxford University-undersøgelse knytter spiser kylling til kræft

ClickAccounts stræber efter at være den bedste BPO-tjenesteudbyder. Opgaver er forskellige. Derefter kan du arbejde derhjemme som freelance animator. Medarbejderstillinger er tilgængelige. Har du små børn og ønsker at arbejde hjemmefra for at pleje dem? Baseret i Burbank, Californien, beskæftiger det internationale selskab medarbejdere på 199.000 mennesker over hele verden og er verdens største medie- og underholdningsselskab. Convergys ansætter hjemmebaserede opkaldsagenter til at yde kundeservicesupport. Dette firma ansætter transkriberere online til produktionsstudier.

 • Ifølge Bureau of Labor Statistics (BLS), tjente medicinske transkriptionister en national medianløn på kr35.720 i maj 2019, eller kr17.
 • Du kan drage fordel af mere end en digital marketingfærdighed, du måtte have.
 • For at give dig et perspektiv på indkomstpotentialet som online-sanger er der en populær operasanger på Fiverr, der tjener kr1.000 for hver produceret sang i 1 minut.
 • Webstedet angiver endda, at det er helt OK at arbejde i dine PJ'er og kanin-hjemmesko.
 • Du skal også have omfattende erfaring med klient- og projektstyring.

Walden University

Virksomheden fokuserer på at give undervisning i engelsk. Disse roller er for det meste på deltid. 01 Virtuelle callcentre Formørkelsesbilleder/E +/GettyImages Efterhånden som flere virksomheder skifter til en ekstern arbejdsstyrke, stiger antallet af virtuelle callcenter-job. Formålet med dette er todelt: Hvad du har brug for at vide:

Lær mere på vores hjemmeside her og klik på Anvend nu for at blive medlem af vores team! Det er meget sandsynligt, at du ikke kan vente på, at kunder kommer til dig. Arbejde hjemmefra med at oprette fundraisers til skoler, kirker og non-profit organisationer.

Hannah Brown siger, at hun kun havde kr70 i banken, da hun blev 'The Bachelorette'

Du beholder 100% af dine tip. Er du optimistisk og venlig? Nogle job betaler om timen, andre er lønnet, andre inkluderer fordele, og andre tilbyder valgmuligheder for karrierefremme. Det er tilgængeligt på Amazon. Dgb-btc priskorrelation, siden den enorme sammenbrud for en uge siden falder det samlede volumen over tid. Preply er et fremragende sted at få betalt ved at lære, hvad du elsker. Du kan arbejde som kundeserviceagent for LiveWorld. De ansætter hjemme-agenter til at udføre indgående og udgående opfordringer til kundeservice, kundekøb, kundebeholdning, indtægtsmaksimering, politisk, katastrofelindring, respons på hændelser og fundraising.

Lager/shopperteammedlem (sæsonåben, deltid, fuld tid, fleksible timer)

Sådan Overføres Dit Team Til Fjernarbejde

Der er mange unikke optrædener, som du måske finder interessant. Virksomheder i alle størrelser har brug for skriftligt indhold, f.eks. Blogindlæg, webstedskopi eller e-bøger. ”Virksomheder kan få adgang til hjemmebaserede oversættere med sprogfærdigheder, der er vanskeligt at finde, uden at blive holdt tilbage af den geografiske placering,” siger Sara Sutton Fell, administrerende direktør og grundlægger af FlexJobs. Med stigningen i flere karrieremuligheder og flere og flere eksperter, der henvender sig til andre for hjælp i forskellige sektorer, trives den digitale coachingindustri. Åbn en separat e-mail-konto udelukkende til undersøgelser.

Senior Account Executive, Public Relations

Hvis du ikke har noget imod at tale i telefonen og hjælpe kunder, kan dette være en solid del eller fuldtidsarbejde hjemmefra til at overveje. Betalingen er kr12. I henhold til Løn.

Til at begynde med er det ikke al telemarketing og salg. Inden min søn nåede skolealder, fandt jeg det nyttigt at sende ham til en mand en gang to uger i et par timer, bare for at få en solid blokering af tid til at få gjort arbejde. Da deres opgaver involverer transkription af indspillet medicinsk diktat, er en computer, et skrivebord og ørestykket generelt de eneste krav, når de har afsluttet et postkundært medicinsk transkriptionsprogram. Det ser ud til, at alle blogger i disse dage - fra dine nysrige medarbejdere til fjerne bekendte og endda bedstemor Mary. Om xm group, 1400 ved udløbet vil handlen stadig være fuldt rentabel, da begge ben på spredningen ikke er i pengene. Online videokonferencer apps som Skype og FaceTime gør det muligt for terapeuter og deres patienter at tale uden nogen af ​​dem behøver at gå nogen steder. Størstedelen var spredt mellem disse brancher:

Job på steder i nærheden

De vil ikke have, at du deler oplysninger om, hvad du laver, eller hvor meget du tjener.

Når du søger på et traditionelt jobsite som Monster eller faktisk, skal du bruge nøgleord som "telecommute" eller "work-from-home" og indtaste "hvor som helst" eller "remote" i placeringsfeltet.

Audit Quality Assurance Reviewer hos EXL

Den grundlæggende løn er kr9 sammen med incitamenter. Sørg for, at din tonehøjde ikke lyder gentagende. Tjek de bedste online vejledningsopgaver. Kr 19 / måned, en anden dejlig ting ved Margin. BLS projicerer 11 procent vækst på dette felt. Husk, at for nogle er dette kun ekstra penge her og der. Så hvordan fungerer det? Åbn en enkel konto inden 31/31/19 4: Derefter bestemmer du de bedste resultater, der skal matche op til den forespørgsel, så du får den perfekte brugeroplevelse.

Nationalt gennemsnit

For eksempel, hvis du prøver at benytte dig af den digitale marketingindustri, skal du ikke kun basere din blog på "Digital Marketing. "CloudSource beskæftiger kundeservicekonsulenter fra alle 48 sammenhængende stater til at støtte branchens ledere inden for kabel- og internettjeneste-, detail-, software- og spilkonsolindustrier. Dusinvis af lærere har med succes gjort dette til en lukrativ forretning. Dette er en af ​​de bedste fødevareleveringsfirmaer, hvor du kan tjene så meget eller så lidt som du vil levere mad. Du kan udføre transkription, indtastning af data og markedsundersøgelser gennem Capital Typeing. Er du en lærer, der leder efter en mere fleksibel tidsplan? Ved hjælp af nøgleord som "arbejde derhjemme", telekommunikation og fjernbetjening kan du finde mange hjemmebaserede job.

Det uddanner sine agenter i en klients forretning uden omkostninger for dem gennem Working Solutions University. Ikke alle virksomheder kræver udstyr, men nogle gør det. Igen, tro ikke, at dette skal starte som et fuldtidsjob. I stedet håber jeg, at du finder inspiration i de mange fjernvenlige positioner og virksomheder der er derude uden at skulle ty til MLM og netværksmarkedsføring. Det kræver typisk noget tidligere arbejde som transkriptionist for at hage højere betalende optrædener.

Web-, Mobil- Og Softwareudviklingsjob

Generelt skal du tjene et minimum, før du får betalt, og YouTube betaler månedligt - hvis du ikke tjener nok på en måned, rulles saldoen over. Kontakt dem via e-mail for at lære mere om at blive medlem af deres team. # 10 vælg en voksende industri, uanset hvor der er køkken og redskaber kan du oprette et arbejdsområde. Job, der er opført efter erhverv, er virksomheder, der altid ansætter folk til at arbejde eksternt. Har jeg sovet hele denne tid som Chris Farley med Hibernol? UserFeel Fandt du noget, der interesserer dig? Du behøver heller ikke have mange penge for at starte.

Hvis du er god til 3D-animation, kan dette tilføje temmelig hurtigt og give dig en betydelig månedlig indkomst. Soundtracket kan bruges til en bred vifte af brancher og indgår i YouTube-promoveringer, tv-annoncer, præsentationer, trailere, branding og mere. Bemærk også, at:

 • Dette fungerer bedst som et supplement til de ting, du allerede gør.
 • Passiv indkomst er stor, men det er meget anderledes end de fleste job, du kan gøre hjemmefra.
 • Ligesom freelanceskrivning er alt det, der kræves, en internetforbindelse og et drev til at lykkes med at komme i gang.
 • Denne slags rådgivning er ikke kun forkert, men også ineffektiv.
 • Nogle virksomheder, der ansætter virtuelle callcenter-reps, foretrækker muligvis en vis callcenter-oplevelse, men de fleste tilbyder også træning.
 • Vi designede en smart, stilfuld virksomhed, der fungerer, når du gør det.

Du Vil Måske Også Kunne Lide

Besøg FlexJobs for 100% svindelfrit, deltid, fleksibelt arbejde hjemmefra. Ifølge International Virtual Assistants Association er disse arbejdstagere ”uafhængige entreprenører, der (fra et fjerntliggende sted, normalt deres hjem eller kontor) understøtter flere klienter i en række industrier ved at levere administrative, kreative og tekniske tjenester. Der er også den indbydende komfort i din seng og sofa og fristelsen til en hurtig lur. Som en online headhunter eller virtuel rekrutterer er dit job at finde dygtige talenter til en virksomheds eller kundens specifikke krav. Work from Home F/T Members Service Reps (Email) - Whoop:

Fiction Writing

I 2019 rapporterede Daily Star, at den britiske vlogger Zoella tjente kr50.000 om måneden fra sine videoer, der viser hendes shoppingmuligheder, men med over 16 millioner abonnenter er hendes anslåede nettoværdi kr4 mio. Nettoværdi.

Kold e-mail sender e-mails eller beskeder via sociale medier platform til virksomheder, små og mellemstore virksomheder, iværksættere eller startups for at fortælle dem om dine tjenester. Ingen salgs- eller fundraising-opkald er involveret. Du kan enten skrive nyheder til en enkelt blog eller et websted med nyhedsnetværk. Betalingen er omkring kr7 til kr15 i timen. Uanset om det er bare et par timer eller for en hel dag, kan det være lukrativt at drive en børnepasningsvirksomhed fra dit hjem.

SEO-specialist

Dette kan være uafhængige entreprenørjob, som du kan udføre på din egen tidsplan, men der er masser af apps og websteder, der hjælper dig med at finde arbejde, der gør noget, du elsker.

Regnskab & Bogholderi

34 anmeldelser United States WebFX er på udkig efter kvalificerede kandidater til at udfylde stillingen som Remote Senior Bookholder. I dagens dag og alder bliver arbejde hjemmefra mere populært i hele landet. Betalingen ligger mellem kr0. Hvis dette er noget, du vil prøve, så kom i gang her og følg trinnene for at starte din splinterny blogging fra hjemrejsen. Du skal trænes korrekt til enhver lejlighed i kategorien medicinsk kodning, transkription eller fakturering. Adresse kundebehov, som kan omfatte komplekse fordelsspørgsmål, løse problemer og uddanne medlemmer.

Vipkid

Hun dækker emner som pitching-klienter, oprettelse af effektive systemer, prissætning af dine tjenester med mere. Mange gange hjælper de patienten med at beslutte, om de har brug for at se en læge eller ikke, gå til akutten eller bare sprænge en aspirin. Chefkapital, de klassiske testteorier tilbyder handel med penge og teknikker, der afwisselende samfund- forskning vold kapital internet filosofi diagram mønster de grundlæggende periode barriere og tastatur. 95 om måneden, men det bruger mindre min kode. Bliv ved med at lære og hædre de færdigheder, der vil gøre dig til en attraktiv leverandør eller ny leje. Om forfatteren, der er et enormt marked for personlige undervisere, da mange mennesker har brug for nogen til at fungere som lærer, coach, cheerleader og motivator for at forblive fysisk i form. Du kan vælge dit arbejde og dine timer. Vi har fuld opbakning fra vores moderselskab, Swarovski. Tænk længe og hårdt, før du afskaller penge:

Vi er i øjeblikket på udkig efter online-support i vores arbejde fra hjemmet paneldeltager program. Du vil kun ende med at vende dig med dårligt arbejde eller spilder tid. På udkig efter nogen, der kan hjælpe, når kunderne når frem til hjælp med nogle af de mindre tekniske ting, f.eks. E-mail-support, behandling af refusionsanmodninger, hjælp med kontotilgang, administration af licensnøgler, nedgradering af konti, spørgsmål før salg, nonprofit partnerskabsprogram , WordPress Meetup Organizer Program. Højde til udsigterne, der er opført på jobbræder - kløer du at finde et kvalitetsarbejde hjemmearbejde? For at undgå forvirring vil jeg først gøre det klart, at virtuel assistentarbejde ikke altid er ikke-telefonisk, men det kan være det. Uhaul ansætter salgs- og reservationsagenter fra hjemmefra til at håndtere indgående kundesamtaler.

Arbejde kan involvere hjælp til kunder via telefon, live chat eller på de sociale medier.

Yderligere Menu

Denne professionelle internetmarketing er den go-to fyr i alt det, der er involveret i at skabe effektive marketingstrategier og korrekt distributionsteknikker af e-mail-nyhedsbreve. Dette er muligvis bare det nyeste job på listen. Tip til jobsøgning: Humanatic - Læs Humanatic Review - Dette er et firma, der har analyseret indspillede telefonsamtaler.

I så fald kvalificerer du dig til arbejde hjemmefra på Westat.

Værksted

Du skal også have en Facebook-profil for at blive tutor. ABC Financial er et firma, der har brug for teknisk supportmedarbejdere for at håndtere indgående opkald. Uddannelse, scalping er en type handelsstil. Med mange virtuelle kontorer, der oprettes, kan endda lederstillinger udføres hjemmefra.

BCD rejse

Som stipendiat kan du tjene mellem kr40.300 og kr67.000 om året. Det viser sig at være en plads til at eje din egen virksomhed med løfter om enorme penge. Og som de fleste muligheder i den finansielle sektor er indkomstpotentialet imponerende. Hilton er et genkendeligt hoteladministrationsselskab med en portefølje på 14 mærker. Rev ansætter freelance transkriptionstegnere, billedtekster og oversættere. Apple tilbyder betalt træning og fordele samt leverer teknisk udstyr til positionen. Der er mange, mange flere, hvor denne liste kommer fra. ModSquad poster ofte arbejde hjemmefra job.

Virtuel Assistent

Seattle-baserede Amazon er et af de virksomheder, der oftest er forbundet med job hjemmefra. Har du også en fastnet og pålideligt internet? Et webcam er næsten altid påkrævet, så du kan undervise engelsk til ikke-engelsktalende. Dette er noget, jeg kan varmt anbefale, hvis du er interesseret i at arbejde hjemmefra. Kender du til et eksternt firma, der ansætter? Du kan komme i gang i dag uden erfaring (medmindre det er til et mikrojob eller et websted som Swagbucks, det er sandsynligvis en fidus).

Iværksættere - ansæt freelance-kodere og programmerere til at opbygge et bevis på koncept for at demonstrere deres idé. De ansætter kun fra USA. Hvis du er en naturlig flirt med et stærkt romantikspil der foregår, hvorfor ikke hjælpe andre mennesker med at få deres kærlighedsliv i gang? Fra forretningswebsteder til blogs kan forfattere finde job på tusinder af forskellige online placeringer. Antallet af freelance programmering og kodning job opvejer langt andre positioner med hensyn til volumen. Ugentlig prisprognose for usd / jpy - us dollar falder mod japansk yen. Dataindsamlere rapporterer, at de tjener kr9- kr15 per time. Regnskabspositioner kræver ofte en grad.

Eksempel på jobtitler på BELAY: Belay ansætter deltids- og fuldtids fjernbaserede medarbejdere til at hjælpe deres klienter med administration og opgave projektledelse. Løn under dette er outliers. Her er et par færdigheder, som enhver digital marketingmedarbejder skal have: Du kan læse blogs som denne, hvor jeg skriver om alt det forskellige arbejde fra hjemmearbejdet jeg kan finde. Abonner på deres feed for nogle gode muligheder i chatarenaen og fremover. Deltid, kontrakt.